Overnattingsmuligheter

Publisert: 01. okt. 2020 av Anders Bergane

Mange har sikkert et behov for å overnatte på flyplassen eller i umiddelbar nærhet av den. Mange reiser kanskje opp med et helt utdrikkningslag og trenger overnattingsplass, eller man trenger overnatting fordi man vil besøke plassen for å fly seilfly. Dette enten som medlem i klubben eller besøkende fra andre klubber fra inn og utland.

På Lunde flyplass er det noe begrensede muligheter. Dessverre kan klubben kun tilby campingvarianten. Det er mulig å ta med seg campingvogn eller telt og slå opp på plassens område. Er man medlem i klubben så er klubbhuset også et alternativ. Her har man sofaer som mange har brukt som seng.

På plassen finnes det varmt og kaldt vann samt utedo tilgjengelig. Det er dessverre ingen toalett/dusj koblet til vann og kloakksystemet. Skal man få seg en dusj og litt stell kan dette gjøres på Telemark Kanalcamping et par kilometer fra plassen. Klubben jobber både med dusj, toalett og bedre overnattingsmuligheter, og håper dette er på plass innen få år.

I Lunde og i nærheten finnes det en rekke overnattingstilbud. Det aller rimeligste og greieste er kanskje Lunde Vandrerhjem i Lunde sentrum. De tilbyr overnatting til rimelige priser. Nettside: www.lunde-vandrerhjem.no . Telemark Kanalcamping tilbyr også overnatting. Dette ligger også i Lunde sentrum og har nettside: www.kanalcamping.no

← Tilbake

Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no