NFK © 2009 - 2020

Årsmøte i Nome Flyklubb utsettes på ubestemt tid

Siden i går har vi fått mye input fra andre idrettslag, foreninger, NIF, NLF, FHI og annet lignende, der det anbefales at all møtevirksomhet blir avlyst eller utsatt. NIF har tidligere kommet med en mulighet til å utsette årsmøtet til 15. juni, samt muligheten til å gjennomføre årsmøtet via Skype.

I dag har klubben fått tre henvendelser fra medlemmer i klubben, som forteller at de ikke dukker opp på årsmøtet i morgen pga Korona-utbruddet. Derfor har vi diskutert dette i styret i dag og vi har med flertall besluttet følgende:

Årsmøte lørdag 14. mars 2020 i Nome Flyklubb utsettes på ubestemt tid.
Vi vurderer situasjonen fortløpende og kommer med ny invitasjon, hvis mulig, senere. Vi ser også på muligheten til å gjennomføre årsmøtet via Skype el.lign.

AUGUST

Webkamera Lunde »

Sol: 03:21 - 19:38
VFR dag: 02:17 - 20:42