Nome Flyklubb

Wings and Wheels 29. juni - 1. juli 2012

Fredag 29. juni til søndag 1. juli arrangeres Wings and Wheels for 13. gang i Lunde i Telemark. Wings and Wheels arrangementet har blitt bedre og bedre for hvert år som har gått og vi prøver å toppe det nok en gang. Mer info om stevnet når detaljene kommer. Husk likevel å merke av datoen i kalenderen din. Vi sees i Lunde!

Publisert: 30. jan. 2012 0

Viktig info til besøkende av Lunde flyplass

Lunde flyplass har etterhvert fått stor aktivitet med mye modellflyaktivitet i helger, men også på hverdagene, da som regel på kvelden. Vi ber alle besøkende som kommer luftveien være obs på dette og ha dette i bakhodet. Alle skal lese flyplassreglene før besøk til Lunde, samt innhente PPR før ankomst. Husk også landingsavgift. Hjertelig velkommen til Lunde! Mer info her: Flyplass info - PPR.

Publisert: 18. jan. 2012 0

Terminliste 2012 for Nome Flyklubb

Her følger en foreløpig oversikt over de aktivitetene vi prøver å gjennomføre i løpet av 2012 sesongen. Noe er allerede fastsatt, andre aktiviteter er ennå i planleggingsstadiet. Denne listen gir likevel en pekepinn på hva man kan vente på Lunde flyplass i år. Terminlisten finner du også i menyen til venstre.

Publisert: 18. jan. 2012 0

Innkalling til årsmøte i Nome Flyklubb

Nome Flyklubb innkaller med dette til årsmøte, torsdag den 23. februar kl 18:30. Sted: Nome Flyklubb sitt klubbhus på Lunde flyplass. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet, må være styret i hende senest 1 uke før møtet, dvs innen 15. februar. Agenda følger i artikkelen.

Publisert: 13. jan. 2012 0

Andeler i seilfly, strekkurs og wavecamp?

Medlem i klubben, Geir Lorem, har sendt oss en liten melding på e-post der han informerer litt om tilgjengelige andeler i hans Mosquito B seilfly, samt kommer med en forespørsel om strekkflygingskurs og wave camp. Vi oppfordrer alle medlemmer som har interesse for noe av dette å enten kommentere under i artikkelen eller kontakte Geir Lorem.

Publisert: 10. jan. 2012 0

Dugnad på seilfly og motorfly gjennomført

Sist lørdag ble det gjennomført en aldri så liten dugnad på Lunde flyplass. Diverse instrumenter på både LS4 og DG500 ble tatt ut og sendt til Tyskland for overhaling. Maule'en fikk også påsatt ski og er nå klar for skiflyging. Forsikring er også i orden på Maule'en for skiflyging. Så her er det bare å fly.

Publisert: 10. jan. 2012 0

Dugnad på seilflyene igjen

Vi har behov for en liten dugnad på seilflyene nå som hangaren er på plass. Flyene står i hangaren i hengerene m/varme, men det trengs å gjøres litt mer før vi setter dem i vinterdvale. Derfor inviterer vi til dugnad lørdag 7. januar kl 11:00 i noen små timer. Egil Roland er ansvarlig for dugnaden.

Publisert: 02. jan. 2012 0

Maule'n er ferdig fra Rakkestad

Vårt motorfly kom før nyttårshelgen fra årlig kontroll på Rakkestad og er nå klar til å flys. Banen er brukbar, men vær på vakt(!) Det kan fort endre seg. Skiene kommer på en dag det blir litt mildere i været. Og så får vi bare håpe på godt med snø utover nyåret slik at Maule'n blir brukt.

Publisert: 02. jan. 2012 0

God jul og et riktig godt flyvende termikk år!

Nome Flyklubb ønsker alle medlemmer og andre flyvenner en riktig god jul og et godt nytt flyvende år. Vi sees på nyåret til blant annet ekstraordinært årsmøte og det ordinære årsmøtet i februar!

Publisert: 23. des. 2011 0

Ekstraordinært årsmøte 12. januar 2012

Det kalles herved inn til ekstraordinært årsmøte i Nome Flyklubb, torsdag den 12. januar kl 1900 i Nome Flyklubb sitt klubbhus. Håper så mange som mulig har mulighet til å stille. For øvrig ønsker vi God jul og Godt Nytt År til alle medlemmer! Håper på økt aktivitet i 2012!

Publisert: 22. des. 2011 0

Dugnad på seilflyene

Vi har behov for en liten dugnad på seilflyene nå som hangaren er på plass. Flyene står i hengerene men det trengs å gjøre litt med dem før de går i delvis vinterdvale. Derfor inviterer vi til dugnad søndag 18. desember kl 11:00 i noen små timer. Egil Roland er ansvarlig for dugnaden.

Publisert: 16. des. 2011 0

Vellykket Julebord

I helgen hadde vi årets julebord i klubben, og 8 mette mannfolk kunne til slutt konstatere at det hele var en hygeglig seanse.

Publisert: 12. des. 2011 0

Se vår flotte hangar!

I helgen ble siste del av hangarprosjektet gjort ferdig på Lunde flyplass og Nome Flyklubb er nå den lykkelige eier av en strøken hangar som vil stå i mange mange tiår. Nok en gang var det mange medlemmer som bidro til at det hele gikk relativt smertefritt.

Publisert: 06. des. 2011 0

Hangardugnad lørdag 3. desember kl 09:00

Lørdag 3. desember kl 0900 til 1600 setter vi opp duken i Lunde. Duken er i disse dager underveis til Lunde flyplass og den ventes tidlig i kommende uke. Dette er siste del på hangarprosjektet og vi håper på å ikke bruke altfor mange timer av denne lørdagen. Vi håper selvsagt på like godt oppmøte som de to foregående gangene. Og ikke minst så håper vi på godt og mildt vær.

Publisert: 17. nov. 2011 0

Duken kommer denne uken?

Duken til hangaren er i full produksjon og det ventes at den kommer denne uken eller neste uke. Dette betyr at en ny, men heldigvis, den siste dugnaden er på trappene. Vi sender ut info så fort vi har fått bekreftet at duken er på plass og alt det praktiske rundt dugnaden er fikset. Slik som kranbil osv.

Publisert: 31. okt. 2011 0

O-kurs 2011

Helgen 14.-16. oktober var unge(?) lovende (hæ??) Roland og fremadstormende Sveinungsen på O-kurs samling på Starmoen. Som hhv. kandidat og instruktør.

Publisert: 20. okt. 2011 0

Reisverket er oppe på beina igjen!

Hangaren i Lunde er på vei opp igjen. Idag, lørdag, stilte medlemmer og ikke medlemmer opp for å reise rammeverket igjen. Klokken 0900 var det oppmøte og kl 1800 ble det hele avsluttet. Da hadde man fått opp alt av jern på rammeverket og skrudd til stort sett alt. Kjempeinnsats! Søndag fortsetter vi arbeidet på hangaren! Oppmøte er kl 11:00.

Publisert: 08. okt. 2011 0

Dugnad til helgen og oppgaver før helgen!

Til lørdag skal hangar rammeverket opp igjen. Alt er foreløpig etter planen. Skolen er ferdig med det de skal gjøre. Likevel har det vært svært mye å gjøre for klubben, og der har spesielt en person stått på. Det er endel småting igjen som må tas før helgen. Endel rør må rettes opp. Se tegning i artikkel.

Publisert: 05. okt. 2011 0

Hangardugnad helgen 8- 9. oktober

Lørdag og søndag 8- 9. oktober blir det dugnad i Lunde. Da setter vi opp hangaren igjen og dette er et krevende arbeid der vi trenger så mange som mulig til å hjelpe til. Vi trenger minst like mange som sist. Håper mange kan delta. Start blir kl 09:00 lørdag og har vi arbeid igjen til søndag så fortsetter vi kl 11:00 på søndagen.

Publisert: 26. sep. 2011 0

Vil noen fly førstkommende helg?

Førstkommende helg, 1- 2. oktober er det meldt strålende sol og 23 grader i sør-Norge. Det kan bety den siste av fine flyhelger i år. Vil noen benytte seg av muligheten? Vi har foreløpig slepeflyger lørdag fra kl 13 og hele søndagen. Sett deg opp på kalenderen hvis noen har lyst. Blir vi mange nok så flyr vi!

Publisert: 25. sep. 2011 0

Hipp hipp

hurra!
De hjertligste gratulasjoner overbringes herved Tor Erik Øksenholt, som er blitt 60 år ung!

Publisert: 25. sep. 2011 0

Vi trenger bøyehjelp fort!

Klubben har som kjent mange rør å bøye før hangaren skal settes opp igjen. Dette er arbeid som kan gjøres uten at man er avhengig av hjelp fra andre. Det er dugnad imorgen søndag kl 10. Ellers er det ikke satt opp noen foreløpige tidspunkter for neste fellesdugnad.

Publisert: 24. sep. 2011 0

Dugnadsarbeidet

går sin gang. Fredag fikk vi gjort unna en god del, drenering rundt hangaren kom på plass, og grovretting av masse ble gjort.

Publisert: 24. sep. 2011 0

Helgens hangardugnad

Helgens hangardugnad gikk rett og slett forrykende! Mange medlemmer stilte både fredag og lørdag og vi ble ferdige med alt vi skulle pluss mer til lørdag kl 17:00. Lenge siden sist vi har sett like effektiv dugnad i Lunde.

Publisert: 19. sep. 2011 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4