Nome Flyklubb





Intensivkurs seilflygerlappen

Fra og med lørdag 4. juli til og med søndag 19. juli flyr vi hver dag i 16 dager på Lunde flyplass. Drømmer du om å ta seilflylappen? Da kan du starte opplæring lørdag 4. juli og fly solo (alene uten instruktør) i løpet av disse 16 dagene. Er du superflink og alt klaffer med vær er det faktisk mulig å komme svært nær et seilflygerbevis! Les mer om dette i artikkelen.

Publisert: 05. mai 2015 0

Vi trenger nye slepeflygere!

Nome flyklubb trenger nye slepeflygere for vår aktivitet fra Lunde flyplass i Telemark. Har du lyst til å oppleve spennende flyging med vår Maule MX-7? Ta kontakt med oss på anders@bergane.no.

Publisert: 04. mai 2015 0

Klart for ny flott seilflyhelg

Våre instruktører og slepeflygere er nå godt oppdaterte og klare til å ta imot elever og andre seilflygere førstkommende helg. Vi har instruktør og slepeflyger begge dager. Sett deg opp på vår kalender idag!

Publisert: 28. april 2015 0

Vel gjennomført instruktør helg

Vårt lille oppfriskningskurs for våre seilflyinstruktører ble gjennomført i helgen med stor suksess. Teori igår og flyging i dag. La oss håpe dette sørger for at vår seilflykalender blir fylt opp med instruktører i tiden fremover. Bendik, Ketil, Olav, Terje og Frode deltok på kurset som var et opplegg laget av Egil. Takk også til Ingar Pedersen som bistod med sin IK1 kompetanse.

Publisert: 26. april 2015 0

Oppstartsdugnad og første seilflydag

Onsdag kveld møtte syv ivrige medlemmer opp for å gjøre flyplassen og seilflyene vårklare. Topp innsats fra alle fremmøtte gjorde at vi faktisk ble ferdige med alt vi skulle. Torsdag tyvstartet vi seilflysesongen og Egil fikk sine 3 påkrevde starter før sesongen for alvor starter søndag med flyging under den utvidede PFT-I helgen for våre instruktører.

Publisert: 25. april 2015 0

Bli seilflyger nå i sommer!

Seilflyging er en av de minst kjente idrettsgrener vi har, men samtidig gir denne aktiviteten – hobbyen, utøveren de mest fantastiske opplevelser. På sitt beste drives seilflyging langt inn over skoger og fjell, helt ute av syne for publikum. Ta deg en uforpliktende prøvetur i seilfly med en erfaren instruktør i Nome flyklubb.

Publisert: 24. april 2015 

Kanalglide 2015

Det er med stor glede vi ønsker velkommen til Kanalglide 2015!
Sett av tiden fra 15. til 18.(19.) juli for seilflyopplevelser i flott Telemarksnatur!

Publisert: 17. april 2015 0

Vårdugnad onsdag 22. april kl. 17

Nå nærmer det seg veldig sesongstart! Banen i Lunde er dessverre litt for bløt enda. Men om et par helger bør alt være klart. Derfor kaller vi inn til dugnad onsdag 22. april fra kl. 17 og utover. Vi håper på god deltagelse som vanlig, slik at vi får gjort alt klart.

Publisert: 07. april 2015 0

Storskala modelfly på Lunde flyplass

IGG Norge arrangerer i år som tidligere år storskala modelflytreff på Lunde flyplass. Seilfly og motorfly helt opp i 1/2 skala. Disse modellene benytter seg av hele flyplassen disse dagene og må betraktes som full-size fly. De har egen radio og har kallesignal "MODELL".

Publisert: 05. april 2015 0

Snart flybart i Lunde?

Vi håpet på seilflysesongstart i påsken på Lunde flyplass. Men den gang ei. Like før påske kom årets siste snøfall og satte en effektiv stopper for det. Selv om snøen har forsvunnet nå så er det ennå fryktelig bløtt på stripa. Vi satser på sesongstart i midten av april.

Publisert: 03. april 2015 0

Prisliste for Nome Flyklubbs aktiviteter

Prisliste gjeldene fra 1. april 2015 er nå tilgjengelig på våre nettsider. Se vedlagte PDF fil. Vi ber om alle medlemmer om å sette seg inn i gjeldene prissettinger.

Publisert: 03. april 2015 0

Informasjonsmøte med Grenland flyklubb

Mandag 2. mars kl. 19.00 holder vi informasjonsmøte sammen med Grenland flyklubb, på Geiteryggen i Skien.
Der vil du få all informasjon om veien frem til å bli privatflyger, enten du er interessert i seilfly, mikrofly eller småfly.

Publisert: 20. feb. 2015 0

Infomøte om seilflylappen - søndag 15. feb

Søndag 15. februar kl 12:00 arrangerer Nome Flyklubb informasjonsmøte om veien til seilflygerlappen i klubbhuset vårt. Du får vite alt det du trenger om utdannelsen i klubben og hvilke muligheter seilflygingen gir deg i ettertid. Etter møtet vil det være mulig, for de som ønsker det, å melde seg på teorikurs før flygingen så starter i april/mai.

Publisert: 18. jan. 2015 0

Årsmøte lørdag 28. februar kl 16:00

Styret i Nome Flyklubb kaller herved inn til årsmøte i klubben lørdag 28. februar 2015 kl. 16:00, i klubbhuset på Lunde flyplass. Saksliste og sakspapirer vil, iht vedtektene, sendes våre medlemmer per e-post senest 21. februar. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet skal være styret ihende senest 14. februar. Etter årsmøtet avholder vi et medlemsmøte der vi vil vise frem en presentasjon som omhandler de nye sertifikatreglene.

Publisert: 17. jan. 2015 0

Riktig God Jul og et Godt Nyttår!

Nome Flyklubb ønsker alle sine medlemmer og seilflyvenner en riktig god jul og et godt nyttår. Det ble færre starter fra Lunde i år enn på flere år. Likevel var antall dager vi fløy på minst like bra som tidligere år. Det skal ikke stå på oss og tilgjengeligheten med andre ord! Vi sees på nyåret.

Publisert: 22. des. 2014 0

Avsluttningsdugnad - søndag 2. november

Dessverre ble ikke de siste ukene helt som vi håpet. Regn, regn og atter regn satte en effektiv stopper for de siste seilflyhelgene. Nå har tiden løpt fra oss, og med underlaget som er på flyplassen nå om dagen så velger vi å avslutte det hele med en viktig avsluttningsdugnad søndag 2. november kl 11:00.

Publisert: 26. okt. 2014 0

Høsten er definitivt her...

Men vi drøyer sesongen så lenge som mulig. Vi har planlagt flyging ut oktober, og nå førstkommende helg ser værvarselet rett så fint ut, i hvert fall på lørdag.

Publisert: 08. okt. 2014 0

Til Wings and Wheels i helgen med fly?

Det nærmer seg årets store begivenhet! Wings and Wheels 2014! Banen og området ellers har gått klar av stort sett alt av regn og værmeldingen ser bra ut. Trykk på denne artikkel for å lese all info du trenger å vite som flyger som kommer luftveien.

Publisert: 26. juni 2014 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 



Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4