Nome Flyklubb

Bilder og video fra Wings and Wheels 2012

Her følger en liten bildeserie som den eminente fotografen Sten Arne Brunsby tok under lørdagen på Wings and Wheels i Lunde. Nyt bildene. Se også vedlagt video fra Youtube.

Publisert: 08. juli 2012 0

Reprise på fjorårets sommer?

Selv om vi ikke liker å si det. Og selv om vi vil være positive. Så ser de siste ukene mistenkelig ut som fjorårets regntunge sommer. Norgescup og første uke av sommerleiren ble avlyst denne uken og imorgen, mandag, starter uke 2 av totalt 3 uker med sommerleir.

Publisert: 08. juli 2012 0

Egil Roland har blitt seilflyinstruktør

Egil Roland fra klubben vår har denne uken utdannet seg til seilflyinstruktør på Elverum. Nome flyklubb gratulerer så mye og vi håper at han får mange nye elever å jobbe med i de kommende årene. Vi satser på en liten rapport fra Egil etterhvert.

Publisert: 08. juli 2012 0

Ny fantastisk Wings and Wheels helg!

Tross en noe usikker værmelding så ble årets Wings and Wheels nok en suksess. Det ble noe færre besøkende enn ifjor. Men med det usikre været i betraktningen så må vi si oss fornøyde. 25 fly deltok gjennom helgen. Bilder og mer tekst kommer senere.

Publisert: 02. juli 2012 0

Siste nytt før Wings and Wheels

Det nærmer seg Wings and Wheels treff i Lunde. I morgen fredag 29. juni braker det løs, og det varer hele helgen, til søndag 1. juli. Det har tidligere vært meldt endel nedbør, men været for helgen er nå langt bedre enn først spådd. Derfor håper vi på en fin helg uten stor problemer med værgudene.

Publisert: 28. juni 2012 0

Påmelding til årets Wings and Wheels for fly

Her følger besøksinfo samt påmeldingsskjema for besøkende fly til årets Wings and Wheels treff i Lunde fredag 29. juni til søndag 1. juli. Vi ber alle som ønsker å komme luftveien om å fylle ut påmeldingsskjemaet som du finner midt i artikkelen. Les også gjennom for nyttig info om treffet.

Publisert: 24. juni 2012 0

Verdenspremiere under Wings and Wheels!

Da er det klart at det blir Verdenspremiere under Wings and Wheels på avansert formasjonsflyging mellom to fly og fallskjermhopper iført en såkalt wingsuit (vingedrakt). Fallskjermhopperen skal også prøve å få direkte vingekontakt med fly nummer 1, Rans S9 Chaos som flyr med bremseskjerm.

Publisert: 23. juni 2012 0

Regn ødelegger for seilflyging i helga

Mye nedbør i løpet av helgen, og etterfølgende tung flystripe setter en stopper for helgens seilflyging i Lunde. Lørdagen ble avlyst, og mye tyder på at søndagen lider samme skjebne. Sjekk vår kalender for mer info om.

Publisert: 23. juni 2012 0

Norgescup 4 seilfly - Lunde, Telemark

Norgescup IV- 5.-7. juli 2012. Tønsberg Seilflyklubb og Nome Flyklubb/seil ønsker deg velkommen til tre dager med Norgescup konkurranse på Lunde flyplass fra torsdag 5. til lørdag 7. juli. Se info i artikkel for påmelding.

Publisert: 19. juni 2012 0

En regntung søndag

ble slettes ikke så regntung likevel. 3 passturer var bestilt, og Frode og Egil var på plass i 11-tiden. Bendik slepte for dagen, og dukket opp like etterpå.

Publisert: 08. juni 2012 0

En spennende seilflyuke med Jenny Skavlan!

Etter en strålende uke med TV-innspilling på Lunde flyplass fløy igår Jenny Skavlan opp til test. Om hun klarte sin oppgave, det får vi ikke vite før til høsten. Da går TV-programserien "Fritt Fall" på MAX. Ønsker du og gjøre som Jenny, kom til Lunde flyplass søndag 17. juni kl 12:00. Da har vi infomøte om seilflylappen!

Publisert: 08. juni 2012 0

Opptakene fortsetter!

Opptakene på Lunde flyplass fortsetter, og TV-teamet filmer nye opptak med Jenny Skavlan. TV-serien "Fritt Fall" skal gå til høsten som en serie på 10 programmer på MAX. Ett av programmene dreier seg altså om seilflyging. Jenny har fått utfordringen: Fly seilfly, og fly et enkelt acroprogram. I morgen, torsdag kl 18:00, skal utfordringen gjennomføres etter noen hektiske dager med grunnkursing og acro-kursing.

Publisert: 06. juni 2012 0

Utfordringen er igang!

Idag har Jenny Skavlan hatt sine første seilflyturer, og er nå godt igang med opplæringen. Det er mye som skal læres på kort tid, så utfordringene står i kø. Mentor Anders Håkensen satte standarden tidligere idag, da han tok med Jenny på en luftig akrotur.

Publisert: 04. juni 2012 0

To dager igjen - så braker det løs!

Det er kun to dager til TV-innspillinga i Lunde starter. Mandag 4. juni står Jenny Skavlan og produksjonsteamet hennes klare til å filme en uke med herlig actionspekket seilflyging. Målet er å bli ferdig innen uken. Kom gjerne innom Lunde på mandag, da skal alt livet på flyplassen filmes.

Publisert: 02. juni 2012 0

Vi trenger liv under TV-innspilling

Mandag 4. juni fra ca kl. 10:00 og utover hele dagen trenger vi folk til å lage liv under de nevnte TV-innspillingene som skal foregå hele neste uke (se forrige artikkel). Vi håper at medlemmer kan ta en tur nedom for å skape litt liv. TV-selskapet ønsker nemlig å filme ferdig alt av action og dagligliv på flyplassen denne mandagen. Husk PPR!

Publisert: 30. mai 2012 0

Ekstreme utfordringer over Lunde i Telemark!

Til høsten sendes TV Norge MAX sin nye storsatsing «Fritt Fall», hvor Jenny Skavlan og Daniel Franck møter ekstreme utfordringer og tester egne grenser i elementer de vanligvis ikke behersker. Husk PPR!

Publisert: 28. mai 2012 0

Suksess på Åpen dag i Lunde

Søndag 13. mai arrangerte Nome flyklubb Åpen dag på Lunde flyplass. Det ble et populært arrangement med rundt 50 besøkende i løpet av dagen. Desverre ødela vinden for det som ville gitt mange barn og voksne fine opplevelser i lufta. Kun 5 seilflyturer ble utført og de resterende må derfor tas en annen dag.

Publisert: 15. mai 2012 0

Hva hvis det slutter å blåse?

Hadde det sluttet å blåse, ville det gledet veldig mange av de fremmøtte på åpen flyplass i Lunde søndag ettermiddag. Nome Flyklubb arrangerte åpen flyplass på gressletta i Lunde søndag ettermiddag.

Publisert: 15. mai 2012 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4